Nu på Instagram

Som några av er kanske upptäckt så finns vi nu på instagram under namnet staffansbagen. Eftersom alla inte har instagram, och vill att så många som möjligt ska få ta del av vad vi gör, så är tanken att varje vecka dela med oss av dessa bilder här på bloggen.

Första veckan på instagram (eller v.47 som den kallas i folkmun)

Nu finns vi även här! ?

För att fortsatt motivera praktikanten så fick hon en ny temugg #praktikanten #jobbmugg #ilovemyjob #staffansbåge #staffansbågen #staffanvarenstalledräng #verkstan

Många timmar med arbete i verkstan idag! Det sista vi tog oss för var en liten photo-shoot! Snart på en hemsida nära dig 😉 #skrynkligtlakan #amatörfotograf #photoshoot #staffansbågen #staffansbåge #staffanvarenstalledräng #verkstan

Nu är redigeringen av bilderna från igår klara, och uppe på hemsidan! Vi har fixat så ni kan se färgerna på våra bågar, och göra en rättvis bedömning på vilka ni vill beställa 🙂 #photoshoot #färger #color #staffansbåge #staffansbågen #staffanvarenstalledräng #verkstan

“När snön yr utomhus så kan man mysa på stolar i verkstan, för här är det varmt!” – Luna Aurora #lunaaurora #verkstadskatt #staffansbågen #staffansbåge #staffanvarenstalledräng #verkstan

Idag har i mycket bestått av målning av olika slag, samt en del monteringen! #måla #staffansbågen #staffansbåge #staffanvarenstalledräng #verkstan

“Näste man till rakning” tänkte hästarna och ställde upp sig på rader i väntan på att få en sista touch innan det var dags att trava vidare. #detaljmålning #staffansbågen #staffansbåge #staffanvarenstalledräng #verkstan

Idag har vi pysslat med lite annat än bågar I verkstan, vi har jobbat med återbruk! Vi har gjort sittpinnar till nya hönshuset av en gammal, oanvändbar, 110 sockel och grenar från ett av träffen på gården! #hönshus #återbruk #staffansbåge #staffansbågen #staffanvarenstalledräng #verkstan

Nu är det bara en vecka kvar till julmarknaden och förberedelserna är i full gång! ? Vi ses väl där? #julmarknad #staffansbåge #staffansbågen #staffanvarenstalledräng #verkstan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag godkänner integritetspolicyn

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna sida använder Google Analytics, om du inte vill att information samlas via Analytics: Klicka här för att inte vara med.