Betalningsmetoder:

Det går just nu att betala på följande sätt:

Swish

Faktura (30 dagar)   

 

Betalning med Faktura. 

En faktura skickas från oss efter leverans med betalningsvilkor på 30 dagar.   

 

Betalning med Swish. 

Betalning sker omgående med Swish. Betalningen måste bekräftas innan ordern bekräftas.   

 

Information om ångerrätt 

“Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan.

För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning.

Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.”

 

Leverans: 

Levarans sker normalt inom några dagar, många produkter måste tillverkas efter de blivit beställda och det kan ta lång tid innan de är klara beroende på hur mycket material vi har hemma samt vilken årstid det är, detta gäller främst Staffansbågarna som är en mer säsongsberoende produkt.

Leveranser sker av oss valt leveranssätt beroende på typ av vara som köpts. Vid beställning av Staffansbåge kan leveranstiden vara längre. Vi levererar även till andra länder än Sverige, finns inte ditt land med så skicka in vilket land så lägger vi till det!   

Leveransvale vi har är “Så snart som möjligt” samt “Leverans i okt – dec”

Så snart som möjligt

Detta val innebär att vi levererar när som helst på året beroende på tillgången på material och tid att tillverka staffansbågarna. Så vill du gardera dig inför vintern så är detta det bästa alternativet att välja.

Leverans i Okt – Dec

Detta val innebär att vi väntar med tillverkningen av din Staffansbåge och leverarar den någon gång under Oktober till December. Vi försöker såklart så gott vi kan att få iväg dem så ni ska ha dem till första advent!

Du kan även skriva ett önskat leveransdatum när du köper dem så försöker vi så gott vi kan att få iväg den så du har den till det datumet som du angett.

Retur: 

Du har rätt att byta ut eller returnera din vara inom 14 dagar efter att du fått den. Specialbeställda produkter tas ej i retur (Produkter med personliga graveringar, textningar etc).

Du är ansvarig för returfrakt och om varan kommer bort under returen.

Välj därför ett spårbart sätt att skicka varor i retur.