Nyförvärv i verkstan

(Detta bör läsas i/med dal-mål i tanken.)
Hejsan hoppsan, här är jag, praktikanten.

Här har man halkat in på ett bananskal bland spån åh färgkluttar, som en extra hjälpande hand (och ibland lite stjälpande också, jag är ju ny). Så det blir en del frågande åh tittande åh lyssnande från mig i verkstaden. Jag kan säga att det jobbas flitigt med att få alla dessa fina Staffansbågar färdiga.

För min del så har jag främst hjälpt/jobbat med att grundmåla massor av hästar! Rad på rad, på rad åh par på par som penseln swishar över. Men ja, förutom att jag har fått mitt lilla hörn i verkstan och målarfärg på fingrarna så har jag nu även fått äran att skriva blogginlägg här lite när som!

Så, vad kommer jag skriva om.. ja du, det är en bra fråga! Men jag kan säga att det kommer bli lite svammel, lite om djuren på gården (förutom Staffans hästar), det vi, framför allt vad jag pysslar med, åh kanske något lite knasigt, berättande och kanske några bilder från verkstan med mera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag godkänner integritetspolicyn

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna sida använder Google Analytics, om du inte vill att information samlas via Analytics: Klicka här för att inte vara med.